Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Adatvédelem

Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-80754

Az adatkezelés jogalapja az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv. (Infotv.) 5.§ (1) bek. a) pontja szerint az érintett önkéntes hozzájárulása. A hozzájárulást Vevő az egyes adatkezelések tekintetében a priody.hu weboldal használatával, a regisztrációval, illetve megrendelés esetén a kérdéses adatok önkéntes megadásával adja meg.

Megrendeléskor és/vagy a regisztrációkor kizárólag azokat az információkat kérjük vásárlóinktól, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára nem adjuk ki. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

A Vevő bármikor jogosult tájékoztatást kérni az Eladó által kezelt, rá vonatkozó személyes adatokról, jogosult módosítani azokat, továbbá jogosult adatai törlésének kérésére az info@priody.hu e-mail címen. Az adatok módosítása illetve törlése a beérkezéstől számított 15 napon belül megtörténik.

A megadott személyes adatokat nem ellenőrizzük. A megadott adatok megfelelőségéért kizárólag az azt megadó személy felel. Bármely Vevő e-mail címének megadásakor egyben felelősséget vállal azért, hogy a megadott e-mail címről kizárólag ő vesz igénybe szolgáltatást. E felelősségvállalásra tekintettel egy megadott e-mail címen történt belépésekkel összefüggő mindennemű felelősség kizárólag azt a felhasználót terheli, aki az e-mail címet regisztrálta.

 

Adatvédelmi nyilatkozat

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy adatait a megrendeléssel létrejövő szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk. A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és annak törléséig tart. A weboldal használatához és a megrendeléshez nem kötelező a regisztráció.

Az Ön által magadott személyes adatokat elsősorban Eladó munkatársai ismerhetik meg. Az adatokat harmadik félnek nem adjuk át, kivéve ha a szerződés teljesítésekor cégünk a teljesítés érdekében működik együtt a harmadik féllel. Ekkor a harmadik fél a cégünk által átadott személyes adatokat nem jogosult megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni, ugyanakkor Eladó az ilyen külső szereplők adatkezelési gyakorlatáért nem felelős.

Adatfeldolgozó megnevezése, címe, tevékenysége:

Sprinter Futárszolgálat Kft., 1097 Budapest, Táblás u. 39. - futárszolgálati tevékenység;

Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6. - postázási tevékenység;

Eladó, mint adatkezelő szavatol azért, hogy a részükre átadott adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően jogszerűen kezelik.

Vevő az Infotv., valamint a Polgári Törvénykönyv (1959. évi IV. törvény) alapján bíróság előtt érvényesítheti jogait, továbbá Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz (NAIH) (1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C) fordulhat az adatkezelő adatkezelési gyakorlatával kapcsolatban felmerült panasza esetén.


Az információk tulajdonjoga

Kijelentjük, hogy a FullFill Stúdió Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.priody.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.