Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

NYEREMÉNYJÁTÉK a Facebookon!

PRIODY Webáruház
2017. 10. 26. 16:00:00

 

 Nyerje meg 16.180 Ft értékű C-vitamin szérum &  HydraMax - Arcmaszk csomagunkat INGYENES SZÁLLÍTÁSSAL!  


CSOMAG TARTALMA:

C Vitamin szérum- Antioxidáns sztártermékünk mely a piacon elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmaz C vitamint és hialuronsavat, hogy felvegye a harcot az öregedés, hiperpigmentáció és akné ellen. 
HydraMax maszk- Hialuronsavval, peptiddel és elasztinnal dúsított arcmaszkunk, hogy ebben az időben is tökéletesen hidratált legyen a bőröd.

Sorsolás ideje: 2017. december 6. 19:00

C VITAMIN SZÉRUM NYEREMÉNYJÁTÉK HIVATALOS SZABÁLYZAT- 2017.10.26.

Nyereményjátékban szereplő csomag tartalma:
  1. C Vitamin szérum- Antioxidáns sztártermékünk mely a piacon elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmaz C vitamint és hialuronsavat, hogy felvegye a harcot az öregedés, hiperpigmentáció és akné ellen.
  2. HydraMax maszk- Hialuronsavval, peptiddel és elasztinnal dúsított arcmaszkunk, hogy ebben az időben is tökéletesen hidratált legyen a bőröd.
 
Nyereményjáték kezdete: 2017. október 26.
Sorsolás ideje: 2017. december 6. 19:00
 
A játékban való részvételhez a Priody Magyarország Facebook oldalán szereplő nyereményjátékot tartalmazó eredeti Facebook poszt kedvelése szükséges. Azok között, akik ezeket a feltételeket a sorsolás idejéig teljesítik, 2017. december 6-án 19.00 órakor gépi sorsolást rendezünk.
A csomagot egy személy nyerheti meg, akinek nevét a nyereményjátékot tartalmazó Facebook posztban hozzuk nyilvánosságra a sorsolást követő 24 órán belül. A nyertesnek a nyereményért Facebook privát üzenetben kell jelentkeznie az eredményhirdetést követő 8 napon belül, ahol egyeztetünk vele a nyeremény kiszállításáról.
 
Amennyiben a nyertes határidőben nem jelentkezik a nyereményért vagy sikertelen a kézbesítés, úgy tartaléknyertes válik jogosulttá a nyereményre. A tartaléknyertesre az előbbi értesítési szabályok az irányadók. Amennyiben a nyertes a nyereményt nem veszi át, azt a továbbiakban a szervezőtől nem követelheti.
 
A megadott adatok hiányosságáért/hibájáért (pl. névelírás, címelírás, téves vagy nem valós adat feltüntetése stb.), a nyeremény kézbesítésének szervezőn kívül álló okból való elmaradásáért ill. a kézbesítés során keletkezett károkért a szervező semmilyen felelősséget nem vállal.
A nyeremény másra át nem ruházható és készpénzre át nem váltható.
 
Részvételi jogosultsági követelményei: A Játékban 18. életévüket betöltött természetes személyek vehetnek részt, kivéve a Szervező alkalmazottai és ezen személyeknek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 1 pontjában meghatározott közeli hozzátartozói. Továbbá, lakhely szerinti megkötés Magyarországra korlátozódik, így a ingyenes szállítás is csak Magyarországon belül elérhető.
 
FullFill Stúdió Kft. elismeri, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem végzi, és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.
 
A játék szervezője és lebonyolítója:
FullFill Stúdió Kft.
1141 Budapest, Jeszenák János utca 3. 2/12.
Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-80754

Esetleges kérdéseivel bátran keresse ügyfélszolgálatunkat az info@priody.hu email címen.

Tartalomhoz tartozó címkék: akció szérum maszk Hónap terméke